Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

439 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pasta enligt instruktioner på paketet. 2. Skär sparrisen (ca 3 cm stavar) och laxen i bitar/kuber (ca 1.5cm kub) 3. I en stor panna/kastrull med lock: koka buljong, vin, lax och sparris i ca 5-6 min, tills laxen är genomkokt. Blanda ev. i lite mer vatten för att täcka laxen. 4. I en separat skål blanda Minifraiche, senap (Slotts skånska), salt och peppar. 5. Häll den färdigkokade pastan i en stor skål, lyft upp lax och sparris ur buljongspadet och blanda i skålen tillsammans med pasta. Hälll ej bort spadet! 6. Blanda ut Fraiche-blandningen med ca 1-2 dl av buljonspadet. 7. Häll i Fraiche-såsen i Lax och Pasta skålen. Rör varsamt om så allt blandas. 8. Sprinkla över gräslöken. Servera! :)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • EowynUndomiel 24 januari 2009

    Det här är supergott... verkligen en stor favorit , både bland barn o vuxna

  • Maahl 5 februari 2009

    Mycket gott!

  • cutelillamygirl 27 mars 2011

    Nyttigt ochgott, en perfekt kombination.:-) 4 poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.