Instruktioner
1. Koka pasta enligt instruktioner på paketet.
2. Skär sparrisen (ca 3 cm stavar) och laxen i bitar/kuber (ca 1.5cm kub)
3. I en stor panna/kastrull med lock: koka buljong, vin, lax och sparris i ca 5-6 min, tills laxen är genomkokt. Blanda ev. i lite mer vatten för att täcka laxen.
4. I en separat skål blanda Minifraiche, senap (Slotts skånska), salt och peppar.
5. Häll den färdigkokade pastan i en stor skål, lyft upp lax och sparris ur buljongspadet och blanda i skålen tillsammans med pasta. Hälll ej bort spadet!
6. Blanda ut Fraiche-blandningen med ca 1-2 dl av buljonspadet.
7. Häll i Fraiche-såsen i Lax och Pasta skålen. Rör varsamt om så allt blandas.
8. Sprinkla över gräslöken.
Servera! :)
Det här är supergott... verkligen en stor favorit , både bland barn o vuxna
Mycket gott!
Nyttigt ochgott, en perfekt kombination.:-) 4 poäng.