Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med pepparrotsskummig grön ärtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och vacker rätt med vårgrön sås till de rosa laxkotletterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ärter, vatten, vin och fond i en kastrull. Låt koka 1 min. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar.
  2. Vispa grädden och smaksätt med pepparroten. Vänd ner grädden i såsen vid servering.
  3. Stek laxen i smör i en stekpanna ca 2 min per sida. Salta och peppra.
  4. Servera laxen med såsen, pressad potatis och ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.