Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med pesto- och tomatröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Extremt snabbt, enkelt och jättegott! Även gott som matlåda på jobbet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 10 minuter. Koka pastan enligt förpackningen.
  2. Klipp de soltorkade tomaterna i bitar och rör därefter ihop crème fraichen, tomatbitarna och peston i en skål.
  3. Ta ut laxen ur ugnen och lägg en klick av crème fraiche-röran på vardera laxfilé. Sätt in laxen i ugnen ytterligare ca 10 minuter så att röran blir varm. Servera tillsammans med pastan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • beca 16 mars 2012

    Suveränt god rätt, tack för receptet. Blandade i lite riven ost i smeten. Hade den som "fredagsmys" ikväll. Omtyckt av alla.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.