- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod somrig laxrätt. Passar också i andra årstider.
Instruktioner
- Rensa, skär laxen till filér eller kottletter om den är hel fisk (lämna inga ben eller skin kvar) och torka av fisken med hushållspapper. Strö över fiskkrydda. Lägg i en ugnsfast form.
- Lägg färdigsköljd salladsblandningen i en bunke, tillsätt philadelphiaosten, creme fraichen, grädde, pesto och blanda. Smaka av med salt och peppar, grönsakskrydda och vegeta.
- Häll blandningen över fisken och ställ in i mitten av ugnen, 225°, ca 30 min.
- Servera med kokt potatis.
- Dryckestips: Mousserande vin, t.ex. 7749 Mionetto 69:-
Publicerat den
12 juli 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har ändrat: 100 g salladsmix istället för 1/2 påse. Lagt till natur, till vegeta krydda. Lämnat en tom rad mellan olika arbetsmoment.
Kommentaren är till godkännaren!