Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med räk- och fänkålsremoulad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjorda snittar till vårens alla fester.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering.
  2. Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar.
  3. Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche och hälften av gräslöken.
  4. Dela bröd och lax i halvor. Vik laxen och lägg på brödskivorna. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.