Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med räktopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och snabblagad laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Lägg laxen på ett fat och krydda med salt och peppar. Blanda crème fraiche med pepparrot och dill.
  3. Klicka röran på laxen och baka i 10 minuter. Lägg på räkor och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter.
  4. Servera med potatismos och broccoli blandat med ärtor.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.