Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med saffranscreme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Provade detta på jobbet idag, var skeptisk mot saffran i mat men det var riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla fisken med oljan och salta och peppra.
  2. Lägg i ugnsfast fat och stek i 200 grader, mitten av ugnen ca 12 minuter eller tills de är färdiga.
  3. Blanda creme fraiche, tomatpuré, sambal oelek, salt och saffran i en skål.
  4. Servera med färskpotatis och färsk sparris!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.