Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med senapstäcke och krämig sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är den perfekta bjudmaten! OBS! Laxen kan stå färdig med täcke och allt i kylen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop senap och ost och bred det över laxbitarna. Stek dem i ugn, i max 10-15 min. Laxen ska vara knappt genomstekt, då är den som godast. Vispa ihop buljong, grädde och mjöl. Smaksätt gärna med en skvätt vitt vin. Koka upp såsen och låt den koka i 4-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Gott att servera till: sockerärtor och pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MajaZoya 15 februari 2009

    Riktigt god och lite annorlunda laxrätt, kommer att göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.