Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med tomat- och basilikatäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och god laxrätt som inte kräver så mycket jobb.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Dela laxen i 4 portionsbitar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Blanda försiktigt ner tomater, basilika och pepparrot i creme fraichen. Bred täcket över fisken. Sätt in formen i mitten av ugnen och baka tills fisken precis är genomkokt, 15-20 minuter. Servera laxen med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.