Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med varm myntatzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax hör julen till, men jag tycker man kan äta den året runt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela gurkan på längden. Gröp ur kärnorna med en sked. Skär gurkan i centimetertjocka skivor. Fräs hackad vitlök och schalottenlök i olja i en panna eller kastrull. Tillsätt gurkan och därefter yoghurten. Salta och peppra. Blanda ner plockad mynta.
  2. Skär laxen i fyra bitar. Stek dem på båda sidor i en stekpanna och salta. Servera Tzatzikin i en djup tallrik med laxen på toppen. Garnera med några myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.