Förrätten som serverades på Nobelfesten 1969!
Tar lite tid att laga men är värd all möda.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienserna till såsen, utom löjrommen. Den skall blandas i strax före serveringen.
- Dela, skala och kärna ur avokadorna. Skär hälften av avokadoköttet i tärningar. Skär fetaosten i tärningar. Skala och hacka rödlöken, spara några bitar till garnering. Hacka hälften av laxen. Blanda ihop allt det skurna.
- Vispa ihop alla ingredienserna till dressingen och rör ihop den med hackblandningen. Skär resten av avokadorna i 18 tunna klyftor.
- Fördela hacket i mitten på sex tallrikar. Lägg lax- och avokadoskivor runt om. Ringla såsen över. Garnera med rödlöken.
Publicerat den
14 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Later trevligt - tack!