Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och avokadosallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Somrigt, lätt, snabbt, nyttigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten med ett lagerblad och några pepparkorn i. Dra av från plattan och lägg i laxen och på med locket. Låt stå i 7 minuter. Lägg under tiden några salladsblad i bitar på botten av en tallrik, skär tomaten i småbitar och ha över. Halvera avokadon och ta ur köttet med en sked. Skär avokadoköttet i bitar och lägg över på tallriken. Sist strö över den ljumma laxen i bitar. Pressa över citronsaften och krydda därefter. Ät med rostat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • remaster 21 mars 2009

    Riktigt gott! äter detta minst en gång i veckan. :)

  • fikonfia 3 juni 2009

    Lika lätt som det är gott. En klar favorit:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.