Snabb, enkel och supergod
Instruktioner
- Börja med såsen: Spara ca ¼ paprika av varje färg till garnering, tärna resten fint. Hacka löken och fräs med paprikahacket i smör. Smula ner buljongen.
- Späd med vin och rör ner creme fraiche. Låt sedan allt koka samman ett par minuter. Blanda mjölet med vatten och red av såsen. Klipp ner basilikabladen och smaka av med salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär laxen i tunna skivor, krydda med citronpeppar och halstra dem lätt. Servera pastan med såsen och laxskivorna som läggs ovanpå. Garnera med paprika.
Publicerat den
25 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Verkligen underbart gott! Tack för receptet!
Toppengott!! Rekommenderas varmt! Passade både stora och små magar:-) Lagade det på lättprodukter och det gick jättebra!