Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och färskostterrin

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda rätt på julbordet. Enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka laxen fint. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa crème fraiche och ost så att den börjar bli lite hård. Smält gelatinet i citronjuicen i ett vattenbad. Blanda ner lax och gelatin i ostblandningen. Häll upp i en plastad terrinform. Ställ kallt över natten. Tips! Dela en enliters mjölkpaket på längden och använd som terrinform.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.