Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och grönsaker i krämig ajvar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fräsch, nyttig och fantastiskt gott. Servera den som den är så har du en varm sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva svampen. Halvera tomaterna. Skala, halvera och skiva löken tunt. Skär laxen i 2–3 cm stora bitar.
  2. Stek svamp och lök i 1 msk smör i en stor stekpanna ca 3 minuter.
  3. Vispa ihop ajvar relish, crème fraiche, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Häll över och låt allt koka upp. Tillsätt laxbitarna.
  4. Låt småputtra några minuter tills fisken är klar, ca 4 minuter. Rör ner bladspenat och tomater. (Servera med jasminris och ev citronklyftor)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lillon 16 januari 2009

    Var in å titta på dina receptet alltid kul ti få ny recept. Här i finland är det vinter nu kallt.

  • Jonaman 4 maj 2009

    Mycket gott! Jag gillar stark mat så jag använde stark aivar relish och dessutom en klick sambal oelek.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.