- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Fräsch, nyttig och fantastiskt gott. Servera den som den är så har du en varm sallad.
Instruktioner
- Skiva svampen. Halvera tomaterna. Skala, halvera och skiva löken tunt. Skär laxen i 2–3 cm stora bitar.
- Stek svamp och lök i 1 msk smör i en stor stekpanna ca 3 minuter.
- Vispa ihop ajvar relish, crème fraiche, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Häll över och låt allt koka upp. Tillsätt laxbitarna.
- Låt småputtra några minuter tills fisken är klar, ca 4 minuter. Rör ner bladspenat och tomater. (Servera med jasminris och ev citronklyftor)
Publicerat den
15 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Var in å titta på dina receptet alltid kul ti få ny recept. Här i finland är det vinter nu kallt.
Mycket gott! Jag gillar stark mat så jag använde stark aivar relish och dessutom en klick sambal oelek.