Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och räkgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En mycket god gratäng med lax, räkor och potatismos!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina laxen och lägg sedan bitarna i mitten i en ugnsfast form.
  2. Spritsa moset runt om fisken. Här bestämmer man själv hur mycket mos man vill ha i sin gratäng.
  3. Strö räkorna över laxen. Blanda sedan creme fraiche, milda mini mat, dill, salt och peppar noga och häll sedan över fisken. Sist men inte minst lite riven ost på toppen innan gratängen får stå i ugnen på 200 grader i ca 20-30 min eller tills den har fått en gyllenbrun färg!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.