Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och räkpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En snabb pastarätt! Välj helst färska räkor. 10 poäng portionen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Skölj och skär tomaterna i små bitar. Hacka lök, vitlök och chilifrukt.
  4. Fräs lök, vitlök och chilifrukt i oljan. Tillsätt tomater, vitt vin och buljongtärning. Låt det koka ihop 5 min.
  5. Tillsätt spenat och basilika. Smaka av med salt och peppar.
  6. Skär laxen i bitar. Salta och peppra och stek laxen på medelstark värme 4–5 min.
  7. Blanda lax, tomatås och räkor och låt allt bli varmt. Servera med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.