- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Den här puddingen är ett försök att härma något som mamma lagade och som blev minst lika god. Lätt dessutom.
Instruktioner
- Koka riset i saltat vatten tills vattnet nästan kokat bort. Häll då på mjölken, lite i taget och låt den koka in.
- Koka under tiden laxen i vinet tills den är genomkokt. Lägg på sparrisen eller broccolin de sista minuterna.
- När fisken är kokt, häll spadet i riset och låt även det koka in. Riset ska vara ganska tjockt.
- Bryt upp fisken i småbitar och blanda den med ris, ägg, dragon och grädde. Rör om tills allt är väl blandat.
- Häll i en smord, ugnsfast form och grädda i 30 minuter i 225˚.
- Servera med smält smör – absolut inte margarin.
Publicerat den
21 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar