Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och spenatlåda.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gravlax sätter smak på potatislådan.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisarna och skär dem i tunna skivor. Varva en tredjedel av potatisen och hälften av fisken i en smord ungsform; strö dill över. Upprepa en gång. Vispa äggen lätt, vispa i grädde, mjölk, tinad och avrunnen spenat och kryddor. Ringla blandningen i formen,fördela resten av potatisen över det hela. Toppa med dill. Tillred i ugn på mittfalsen, ca 45 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Doggeliten 28 december 2010

    Mumsigt!!! Men lådan behövde vara längre i ugnen för att potatisen skulle bli mjuk...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.