Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax på lök med fetaost

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En väldigt enkel, väldigt god laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Smöra en ugnsform, gärna en rektangulär. Grovhacka purjolöken (även det gröna), strö ut i formen.
  3. Hacka eller smula fetaosten, spar lagen! Lägg laxfiléerna på purjolöksbädden, häll över fetaostlagen. Strö över rosmarin och salt.
  4. Sätt in laxen i ugnen, ca 15-20 minuter tills fisken är klar.
  5. Äts med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.