Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax på spett med körsbärstomater och avokado i chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott laxspett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i 12 tärningar, 2x2 cm och grilla på het grill eller stek i Becel flytande i en stekpanna. Smaka av med örtsalt. Avokadon skärs i mindre bitar och marineras tillsammans med champinjonerna, finhackad chili och vitlök i saften av en limefrukt.
  2. Lax, körsbärstomater, avokado, champinjoner och basilika sätts omväxlande på ett träspett. Spetten serveras varma med grovt ljust bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.