Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax Strindberg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biff Strindberg är ju en av klassikerna. Här får du en variation med lax som är lätt att laga och blir jättegod. Kanske en ny klassiker?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senap, äggula, maizenamjöl och fint hackad gul lök i en bunke.
  2. Lägg fyra bitar lax i en smord ugnsfast form. Fördela senapsblandningen ovanpå laxen.
  3. Baka i 200 grader i ca 12 min.
  4. Servera med potatispuré och kokt broccoli.
  5. Servera balsamvinägretten vid sidan av eller häll den i formen innan du sätter in den i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carroo83 14 maj 2012

    Mycket god, denna rätt har blivit en klassiker i vårt hem! Snabbt, enkelt och som sagt mycket gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.