Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Allt till middagen i samma form. Jag använde torskrygg och skinnfri laxfilé men du behöver inte ha två sorter utan det går bra med någon av dom. Räkna 1-2 två filébitar per person beroende på storleken på fisken.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 220 grader. Smörj en ugnsfast form med lite olja, salta och peppra fisken och lägg den i formen. Skölj och skär grönsakerna i mindre bitar och lägg dom runt om fisken i formen. Rör ihop cremè fraiche och Philadelphiaost, smaksätt ev med lite mer peppar och salt. Klicka över blandningen över fiskfiléerna. Gratinera i ugn i ca 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.