Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett underbart gott alternativ till påskbordet eller varför inte dagen efter den stora påskbuffén. Dessutom snabb och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en eldfast form och lägg i laxfileérna, blanda finhackad purjolök, riven ädelost, persilja och philadelphiaosten smaka av med salt och peppar. fördela"smeten" över laxbitarna och sätt in i ugnen 200 grader 20 min (se efter så laxen är klar mitten)
  2. Servera med färsk sparris potatismos, potatis, ris eller pasta
  3. jag hade tyvärr ingen färsksparris hemma så det fick bli en bild utan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • redbit 2 februari 2009

    Denna rätt var god, men när den var alldeles nylagad smakade den mest bara purjolök! Lagar jag den igen tar jag definitivt mindre av purjon. Jag frös in resterna, och när jag tinade upp dem igen var purjosmaken mycket mer dämpad, nu kände man ädelosten på ett helt annat sätt.

  • MB-67 22 april 2012

    Hade ingen purjo, men tog en liten rödlök och finhackade. Det blev jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.