Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LAX UNDER TÄCKE

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Laxen smällter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en oljad eldfats form. Oljan tar jag från fetaosten. Lägg i lax skivorna salta och peppra Mosa osten och blanda den med Crem f och Turk y. Bred över Dill uppepå Koka potatis Blandad sallad

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • permat 2 september 2008

    mm det låter himla gott! ska testa det idag... men tror du man kan blanda i vispad grädde istället för turkisk,har en massa över sen kalas igår och tänkte göra slut på det... men det kanske inte funkar? TAck för ett toppenrecept!

  • petrarask 24 oktober 2008

    Det här var jättegott, den fisken ska lagas igen,

  • Jossan1 23 januari 2009

    Hur länge ska den vara inne i ugnen och på hur många grader?

  • mixie66 12 februari 2009

    Detta låter verkligen SUPER gott, ska testa! frågar samma som tidigare hur länge ska den vara i ugnen och hur många grader?

  • mayapaya 12 januari 2013

    Ja det går att använda vispad grädde och även vanlig. Hur länge den ska vara i ugnen är nog nått man får kolla på lite då och då, beroende på hur tjock fiskbitarna är.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.