Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Koka laxen hel i saltat vatten med lök och peppar. Rensa den kokta laxen och dela den i små bitar. Sila spadet, koka pastan i spadet med buljongtärningen (+ ev. extra vatten). Sila, spara ca 3 dl av spadet till såsen. Koka upp spadet med grädden eller mjölken, red av med mjölet, krydda. Varva pasta och fisk i en ugnsform, häll såsen över. Strö rikligt med riven ost överst. Gratinera i 200 grader ca 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 22 april 2008

    God vardagsrätt. Jag lagade den på laxfiléer och det gick alldeles utmärkt! Sedan använde jag matlagningsgrädde. Till er som vill prova- var försiktiga med kryddorna, det kan lätt bli för starkt. Kommer säkert hamna på bordet fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.