Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättgjord förrätt som du bara garnerar strax innan den ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna laxen fint. Vispa grädden till hårt skum. Hacka dillen. Rör samman grädden med majonnäsen, dill och laxtärningar. Smaka av. Skär bort kanterna på brödskivorna .Bred laxröran på åtta av brödskivorna. Lägg samman dem två och två. Täck med den tredje brödskivan. Bred ett tunt lager majonnäs över och runt om varje bakelse. Hacka dillen fint och rulla bakelserna i den. Hit går bakelserna att förbereda i flera timmar i förväg. Toppa bakelserna med en laxskiva, citron och dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.