Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Alltid lika uppskattad förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa den kokta laxen. Tag undan 12 -15 räkor och hacka resten. Rör ihop mosad lax, räkor och lök med ¾- delar av färskosten. Smaksätt med citronjuice.
  2. Varva bröd och laxröra. Bred resten av färskosten runtom bakelserna och låt dem gärna stå övertäckta i kylen ett par timmar.
  3. Blanda örterna och lägg på en tallrik. Rulla bakelserna i örterna.
  4. Toppa med en skiva rökt lax, några räkor och en dillvippa. Servera laxbakelsen med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.