Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse med dill och gurksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på brödet. Bred på färskost och lägg lax så att det täcker brödskivorna, spar 4 fina remsor till garnering. Skär bord det som sticker ut utanför brödet. Strö över hackad dill. Rulla samman brödet från kortsidan och rulla in i folie. Låt stå kallt minst 30 minuter.
  2. Sås: Mixa ingredienserna till såsen. Ta ut rullarna ur kylen. Dela dem mitt itu och svep den resterande laxen runt varje rulle. Ställ dem på högkant och servera med såsen, några salladsblad och citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.