Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är en mycket god indisk rätt. Biffarna passar perfekt ihop med ris, grönsaker och indisk raita!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka laxen. Du kan även mixa den grovt.
  2. Skala och finhacka vitlöken och hacka purjolöken. Blanda ner det i en bunke tillsammans med laxen.
  3. Tillsätt salt, sambal oelek, ingefära, garam masala, citronskal, mjöl och yoghurt. Blanda till en jämn färs.
  4. Forma färsen till små biffar och stek dem i fett i en stekpanna cirka 2 minuter på varje sida.
  5. Färdiga att servera tillsammans med ris. Gör gärna en god raita. Finns ett recept på tomatraita bland mina recept som passar utmärkt till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.