Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar från Ann-Britt

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott att äta som eventuella rester i ett mjukt och fiberrikt tunnbröd. Lägg först på det uppvärmda moset och sen den uppvärmda laxbiffén. Toppa gärna allt med några strimlor av avokado, och rulla sen ihop allt och njut.

Ingredienser

Instruktioner

Mal eller riv den halvfrusna fisken, blanda i ägget, ströbröd, mellangrädde, dill, salt och peppar. OBS! Låt smeten vila i minst i 30 minuter i kylen. Forma sen till biffar och stek dem härligt gyllenbruna i stekpannan. Gör hemlagat potatismos och servera krispiga grönsaker till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • azlan_lena 4 april 2008

    kära hjärtanes då ! Suveräna ! Repris sa Gubben !

  • azlan_lena 5 april 2008

    Full pott även som kalla i en klämma . Suveräna

  • Ginnie 8 mars 2009

    Supergoda biffar!!! Det kommar jag göra flera gånger.

  • Bappi 9 mars 2009

    Tack för att du tyckte om mina laxbiffar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.