Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar med broccoli och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga biffar med fräscha tillbehör. Det går även bra att finhacka laxen om du inte vill köra den i matberedare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar och mixa hastigt i matberedare. Ansa och skiva salladslöken tunt på snedden. Blanda ner hälften av salladslöken i fiskfärsen.
  2. Tillsätt hackad vitlök, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Rulla 8 bollar av färsen. Vänd dem i ströbrödet och platta till något.
  3. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Ansa och skär broccolin i stora bitar. Koka i saltat vatten ca 2 minuter. Blanda med spenaten. Ringla över citronsaft och 1 msk olja. Krydda med 1 krm salt.
  5. Blanda soja, pressad vitlök, 2 msk olja och citronsaft till dressingen.
  6. Stek fiskkakorna gyllenbruna i 2 msk olja. Servera med broccolisallad och ris. Ringla över dressingen och servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.