Frasiga biffar med fräscha tillbehör. Det går även bra att finhacka laxen om du inte vill köra den i matberedare.
Instruktioner
- Skär laxen i bitar och mixa hastigt i matberedare.
Ansa och skiva salladslöken tunt på snedden. Blanda ner hälften av salladslöken i fiskfärsen.
- Tillsätt hackad vitlök, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Rulla 8 bollar av färsen. Vänd dem i ströbrödet och platta till något.
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Ansa och skär broccolin i stora bitar. Koka i saltat vatten ca 2 minuter. Blanda med spenaten. Ringla över citronsaft och 1 msk olja. Krydda med 1 krm salt.
- Blanda soja, pressad vitlök, 2 msk olja och citronsaft till dressingen.
- Stek fiskkakorna gyllenbruna i 2 msk olja.
Servera med broccolisallad och ris. Ringla över dressingen och servera med citronklyftor.
Publicerat den
6 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar