Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar med turkisk yogurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dessa hittade jag på bara. Tog det som fanns hemma helt enkelt. Supergoda

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop alla ingredienser till en ganska så lös smet medan stekpannan värms upp. Forma ägg stora bollar och lägg dem i den heta stekpannan och platta till med fingrarna så att det formas lagom stora medaljonger. Stek varje sida ca 3-4 minuter eller tills de får en lagom gyllen gul färg. Servera med färsk potatis och en god kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.