Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare med fetadressing

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka laxen eller mixa den grovt. Blanda laxen med salt, peppar, citronsaft och -skal, pressad vitlök och potatismjöl till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar. Mosa fetaosten. Blanda osten med yoghurten. Skiva tomaterna. Stek laxburgarna i smör 2-3 minuter på varje sida. Ta upp dem och stek tomaterna. Salta och peppra. Fräs spenaten hastigt. Servera med t ex klyftpotatis eller bulgur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miramamman 22 februari 2010

    tack för ett bra recet, burgaren blev jättegod. Tyvärr hade jag ingen feta hemma, så det fick bli en vanlig aioli som dressing. serverade den med potatismos och bröd. gillades även av 17 åringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.