Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare med pepparrotsdressing och dillgurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch burgare i pitabröd med snabbinlagd gurka och krämig dressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkan i tunna skivor med en mandolin eller osthyvel längs med. Blanda med vitvinsvinäger, socker och dill. Ställ åt sidan.
  2. Rör ihop créme fraiche, majonnäs, pepparrot, rödlök, äpple och salt.
  3. Stek laxburgarna i olja på båda sidor tills de får fin färg. Krydda med salt och peppar. Värm pitabröden. Lägg burgare, dressing och gurka i bröden. Hugg in!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.