Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare på färsk lax

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man kan göra allt av lax, även burgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka laxen fint med kniv. Blanda alla ingredienser i en skål. Forma lax burgarna på individuella utklippta smörpapper, gärna med hamburgepress om du har. De är lite lösa i konsistensen och inte helt enkla att jobba med.
  2. Stjälp upp dem i stekpannan när det är dags att steka. Någon minut på varje sida räcker om man vill ha den lite rosa i mitten.
  3. Servera i hamburgerbröd med sallad, lök och någon god sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.