Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Cannellonirör med en läcker laxfyllning och lyxig sås. Hittar du inte glutenfria färdiga cannellonirör, så kan rulla egna rör av glutenfria lasagneplattor. Lägg 2-3 msk fyllning längs ena kanten på lasagneplattan, rulla ihop med skarven nedåt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär blomkålen i buketter, koka i lättsaltat vatten, häll av och mixa till en slät kräm tillsammans med varmrökt lax, riven pepparrot och créme fraiche.
  3. Lägg fyllningen i cannellonirören, gärna med hjälp av en spritspåse. Lägg i en smord ugnsfast form.
  4. Koka upp grädden till ostsåsen, salta och peppra. Häll i den rivna osten och låt den smälta. Tillsätt hackade örter och hackad soltorkad tomat.
  5. Häll över gratängen och ställ in i ugnen i ca 40 minuter. Strö över färska örter vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.