Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxcarpaccio på crostini med kronärtsskockscréme och gremolata

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i mycket tunna små skivor. Klicka en tesked av kronärtsskockscrémen på varje crostini och lägg på en laxbit på varje. Blanda alla ingredienser till gremolatan. Toppa med gremolatan precis innan servering. Strö på lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.