Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé i hummersås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova...ett recept för laxälskare...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen
  3. Skiva purjolöken.
  4. Lägg filéerna i en ugnssäker form.
  5. Blanda grädde och fond i bunke och häll över filéerna. Strö över purjolök och grovmald peppar.
  6. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.
  7. Ta ut filéerna och servera på risbädd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 030606 2 mars 2008

    Kanongod Laxrätt i Hummersås.

  • Disen 7 februari 2009

    Underbart gott. Jag hade pressad potatis till istället för ris. Så enkelt och smarrigt. Klart högsta betyg. Tack för receptet. Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.