Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Kanongod enkel laxfilé i ugn

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund. Sockersalta laxen med blandningen ca 2 timmar innan Smörj en ugnsform med lite olja , lägg i laxen och slå blandningen över Värm varmluftsugnen till 165 grader och laxen klar på 35 minuter. Serveras med pressad potatis och finrivna morötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.