Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Barnens favorit .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form, lägg i laxfilen och strö över flingsaltet. Sätt in i ugnen 200 grader i 15-20 min.
  2. Servera med potatis, hollandaiesås och ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • EKC6150 9 mars 2009

    Lättlagad god mat =högt betyg. Tack för ett bra recept kan inte bli mycket enklare. Att det dessutom är billig mat gör ju inte saken sämre.

  • rallare 31 mars 2010

    Hej! Jag provade denna rätt , fast jag hade inte varken citron-salt eller hollandaisesås. Så jag tog vanligt flingsalt , och pressad citronsaft från flaska.Som sås tog jag hummersås. Det blev jättegott !!!

  • rallare 31 mars 2010

    Oj Oj Oj jag glömde betygsätta lax i ugn, men nu gör jag det

  • Disen 21 april 2010

    Kan inte bli enklare än så här. Mycket gott. Det här är inte bara barnens favorit utan även min. Tack för receptet, full pott!

  • S0fia1 8 april 2011

    Låter riktigt gott och verkar enkelt, ska testa idag. :D får se om lillkillen gillar det, han är 10månader och ska testa det ´för första gången. :)

  • marie79 19 juni 2011

    Även jätte gott med vanligt flingsalt och citronpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.