Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax med lite annorlunda sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sambal, chili och soja. Pensla laxen med blandningen. Fräs lök och paprika. Häll på apelsinsaft och smula ner buljongtärningen. Låt koka ca 2 minuter. Tillsätt grädden och koka upp. Mixa såsen slät. Klicka ner smör och smaka av med salt. Grilla eller stek laxen enligt anvisning på förpackningen. Stek sparris. Servera rätten med färsk potatis och sparris.
  2. Tips! Nedre delen av sparrisen kan vara lite träig. Bryt därför av några centimeter av foten, där den knäcks naturligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.