Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med fetaost och rostade rotsaksklyftor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med rotsakerna. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en stor långpanna. Lägg i potatis, rotsaker och ärter. Blanda dem med olja, salt och peppar. Rosta i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  2. Ta ut långpannan. Salta och peppra laxen. Gör plats för den bland rotsakerna. Lägg i den med skinnsidan ner. Smula fetaosten och strö över laxen. Sätt in långpannan igen tills laxen precis är genomstekt och rotsakerna mjuka, 10- 15 minuter.
  3. Strö över gräslöken och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 27 januari 2015

    Jättegott, kanske saknade vi lite "såsig" mat men supergott som det var.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.