Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Det är såsen som gör det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa laxen fri från ben. Dela i 4 stora skivor. Pensla formen och laxskivorna. Gör ett snitt i mitten på varje bit, ej för djupt. Fördela osten i fickorna, salta. Sätt in formen i 200 graders ugn 8-10 minuter.
  2. Sherrysås: Sjud sherry och grönsaksbuljongtärning tills hälften återstår. Tillsätt crème fraiche och koka ett par minuter. Lägg i dillen. Smöret gör att såsen blir blank. Såsen hälls över laxen när den kommer ut ur ugnen. Gör gärna dubbel sats sås och servera en del vid sidan om.
  3. Servera med potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Idrottstjejen 20 februari 2010

    Mmm vilken goding! Rekomenderas varmt av mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.