Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med het ädelostsås

 
Skriv ut

Allévo Energi 430 kcal = 1799 KJ Kolhydrater 27,6g Fett 23,1g Protein 27,9g Fibrer 2,1g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filéerna i smöret ca 4 min på varje sida, tills det fått färg och fiskköttet är fast rätt igenom. Salta efter stekningen. Rosta den hela chilifrukten i en torr het panna tills den blir skrynklig och mörknar utan att brännas.
  2. Kör alla ingredienser utom oregano i mixern tills den blir slät. Värm hastigt såsen när det är dags att servera laxen. Servera med den heta såsen och gärna pressad potatis till laxen.
  3. Glöm inte det gröna på tallriken!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.