Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med kaviar och chilisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag gillar inte kaviar annars, men i den här kombinationen smakar det alldeles utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att laxfiléerna är tinade när du börjar. Smörj in ugnsform med olja och lägg i laxfiléer. Häll i grönsaker och placera runt laxen.
  2. Blanda crème fraiche, kaviar och chilisås efter egen smak, beroende på hur stark eller söt du vill ha såsen och häll över fisk och grönsaker. Sätt in i mitten av ugnen på 225 grader och låt stå i 20-30 minuter tills fisken är genomkokt.
  3. Servera med pressad potatis och god sallad till. Ljuvligt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 6 november 2012

    Lättlagat och gott. Ersatte chilisås med tomatpure och ökade mängden kaviar. Det funkade också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.