Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med potatiskakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfilé med potatiskakor

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxfilébitarna i en ugnsfast form, salta på och strö över svartpeppar. Ställ in ugnen och stek i 200 grader i 15-20 minuter. Så här gör potatis: Pressa ut eventuellt kvarvarande vätska ur potatisen och lägg den i en skål. Tillsätt äggen, mjölet, salt, svartpeppar och blanda väl. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög varm. Forma potatisen med 1 fullt matsked och stek den i ca 3-5 minuter varje sida. Låt potatiskakorna rinna av på hushållspapper. Servera med lax och sallad. Ca 12-15 stycken för potatiskakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.