Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med senap, honung och cashewnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad lax

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Blanda senap, honung och hackade nötter och bred sedan detta över laxen. Krydda med salt och peppar. Grädda i ugnen i 15- 20 minuter.
  2. Koka sparrisen i ca 6 minuter och låt dem sedan svalna.
  3. Skölj och finhacka paprika, gurka och tomat. Blanda olivolja, citronsaft, salt, peppar och hackad kapris med de finhackade grönsakerna.
  4. Lägg upp laxen och servera detta med grönsaksröran, sparris och keso.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.