Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfile på spenatbädd m pepparrot.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg spenaten på botten av en ugnsfast form. Lägg laxbitarna ovanpå. salta och peppra. Riv pepparroten och fördela ovanpå varje fiskbit. Ställ in i ugnen och tillaga tills laxen är genomkokt och pepparroten fått fin färg. Skala och koka potatisen och morötterna. Koka även sockerärtorna. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.