Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé under täcke av fetaost

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkel fiskrätt att den nästan lagar sig själv ;-)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225º. Smörj en ugnsform och lägg i sparrisen i botten så den bildar en matta åt laxen. Klicka smöret över sparrisen och lägg laxbitarna ovanpå. Mixa fetaost, gräslök och créme fraiche i matberedare och klicka ut blandningen över laxen. Ställ formen i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter. Servera med potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • annamyost 30 juni 2008

    Blev direkt en ny laxfavorit här hemma =)

  • mumsan 28 augusti 2008

    Suveränt enkel å så gott! Drosty-Hof Chardonnay (nr 12074) från Sydafrika för 64:- satt smällfint till!

  • riinan 29 april 2009

    Laxfavorit här hemma också. Smälter i munnen :) Jag serverar den med färgglad pasta och en sallad med cashewnötter.

  • Softilation 9 maj 2009

    kanongott!

  • gunn1 3 januari 2010

    Väldigt gott! Och enkelt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.